Eftermiddag- og aftentilbud

Eftermiddag og aftentilbuddet på Daghjemmet Frydenholm er et fleksibelt uvisiteret tilbud til hjemmeboende borgere med en demenssygdom og de pårørende.

Det er et fleksibelt tilbud, som kan benyttes efter behov, og i det antal timer der er brug for pr. gang..

Ægtefælle, eller anden pårørende, er også velkommen til at deltage.

I aftentilbuddet mødes man i hyggeligt samvær med uddannede medarbejdere, der sikrer kvaliteten i de aktiviteter, der finder sted. Det er vigtigt for medarbejderne at skabe en god stemning og meningsfuldt samvær for alle gæsterne.

Gæsterne er selv med til at bestemme og planlægge hvilke aktiviteter der skal foregå og aktivitetskalenderen for en måned ad gangen vil blive vist her på siden.

Hvornår
Der er åbent mandag og onsdag fra kl. 15.00 - 22.00

Hvor
Daghjemmet Frydenholm, Kongevejen 427, 2840 Holte

Transport
Man skal selv sørge for transport

Tilmelding
Du skal tilmelde dig til
Social- og sundhedsassistent Gitte Packness

Telefon 72 68 22 84
E-mail gpac@rudersdal.dk

Du må meget gerne tilmelde dig senest mandag i ugen før du kommer.Men skulle du pludselig få lyst til at deltage, er du også meget velkommen.

Betaling
Det koster 60 kr. pr. gang at deltage.

Hvad sker der i aftentilbuddet
Vi starter altid med hyggeligt samvær og kaffe kl. 15, når de første gæster møder ind. Vi taler om dagens aktiviteter, som enten er planlagt eller tager udgangspunkt i en spontan idé.

Første aktivitet sættes i gang efter kaffen.

Klokken ca.18 spiser vi et lettere måltid. Gæsterne deltager i borddækning og oprydning. Efter måltidet sættes anden aktivitet i gang.

Aktiviteterne kan være alt fra gymnastik, dans, spil, sang, over til mindre krævende ting, såsom at læse avisen, se film, en hyggelig snak eller afslapning i rolige omgivelser.
Sidst opdateret: 09.01.2017